Diplomaosztóval kapcsolatos tájékoztatás


A 2018. évi oklevél átadó ünnepség időpontja, helyszíne szakos bontásban.
A 2018. évi oklevél átadó ünnepségre való jelentkezés módja, a meghívók átvételével kapcsolatos információk.
A 2018. évi oklevél átadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket, ezzel kapcsolatos információk.
Talár átvétel - leadás, költségével kapcsolatos információk.

 

A 2018. évi oklevél átadó ünnepség időpontja, helyszíne szakos bontásban.

Alapképzésen, anglisztika, pszichológia szakon, valamint osztatlan tanárképzésben végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 10.00 órakor.
A rendezvény megfelelő előkészítése  érdekében hallgatóknak már 09.00-től a helyszínen kell lenniük.

∞∞∞∞

Alapképzésen, keleti nyelvek és kultúrák - japán, történelem, szabad bölcsészet, germanisztika-néderlandisztika, germanisztika-német, magyar, kommunikáció- és médiatudomány és szociológia szakon végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 13.00 órakor.
A rendezvény megfelelő előkészítése érdekében hallgatóknak már 12.00-től a helyszínen kell lenniük.

∞∞∞∞

A mesterképzésben, szakirányú továbbképzésben és kifutó osztatlan képzésben végzett hallgatók oklevélátadó ünnepélyére a Fasori Református Gyülekezet templomában (1071 Budapest, Városligeti fasor 5.) kerül sor
     •    2018. július 6-án, pénteken 16.00 órakor
A rendezvény megfelelő előkészítése  érdekében a hallgatóknak már 15.00-tól a helyszínen kell lenniük.


A 2018. évi oklevél átadó ünnepségre való jelentkezés módja, a meghívók átvételével kapcsolatos információk.

Az oklevél átvételre jogosult hallgatók legkésőbb 2018. június 26-án, kedd 12.00 regisztrálhatnak a megadott linken, amennyiben ünnepélyes keretek között, személyesen szeretnék oklevelüket átvenni. Regisztrációs link: http://www.kre.hu/btk/konf/diplomaoszto/

Felhívom a figyelmüket, hogy a határidő lejárta után semmilyen formában nem fogadunk el jelentkezést! Csak az vehet részt az az oklevélátadó ünnepségen, aki a regisztrációs felületen határidőben jelezte részvételi szándékát! Tájékoztatom, hogy az ünnepségen kizárólag talárban veheti át a diplomáját.

A határidőben történő oklevél kiadás érdekében a keményfedeles nyelvvizsga bizonyítványok bemutatási határideje június 29.  Aki határidő után mutatja be bizonyítványát, az nem vehet részt az oklevélátadó ünnepségen. Az igazolás nem helyettesíti a nyelvvizsga bizonyítványt! 

Amennyiben az oklevél kiállításához szükséges nyelvvizsgája már rögzítve van a Neptun rendszerben, nem szükséges még egyszer bemutatnia (Saját adatok→ Képzettségek→Nyelv menüpontban tudja ezt a Neptun felületén ellenőrizni)

A meghívók 2018. július 3-4-én vehetők át a dékánhelyettesi titkárságon (Reviczky u 4. I. emelet 111. szoba) a hivatali órák alatt (9.00-12.00 és 13.00-15.30).  A meghívók átvételét követően kérem, fáradjon át a Tanulmányi Osztályra (I. emelet) az oklevélátadó könyv aláírása és a diploma supplement átvétele céljából.
 
Tekintettel a nagy létszámú rendezvényre, s a templom korlátozott befogadóképességére, megértésüket kérjük, hogy mindenki csak négy vendéget hívhat. Kérjük, tájékoztassák a hozzátartozókat, hogy az oklevélátadó ünnepség ideje alatt a karzaton foglalhatnak helyet, a földszinten nem tartózkodhatnak, ott nem fényképezhetnek.


A 2018. évi oklevél átadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket, ezzel kapcsolatos információk.

Az oklevélátadó ünnepségen hivatalos fotós készít képeket. Az elkészült képek CD-re kerülnek, a lemezen az eredeti, nagy felbontású képek szerepelnek, amelyekből utólag papírképet is lehet készíteni.
A CD-t megrendelni a helyszínen az ünnepség előtt és után Lambert Attila fényképésztől lehet, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.  A levélbe, kérjük, írják bele a megrendelő nevét (amely lehetőleg a diplomázó neve legyen), az oklevélátadó ünnepség időpontját (nap, óra) és hogy hány db CD-t szeretnének rendelni. A CD ára 1000 Ft/db, mely a helyszínen fizetendő a fotós részére.

Kérjük, hogy a rendezvényen minden résztvevő a helyhez és az alkalomhoz illő öltözetben jelenjen meg.


Talár átvétel - leadás, költségével kapcsolatos információk.

A rendezvényen minden hallgató kizárólag talárban veheti át diplomáját. A talárok a diplomaosztót megelőző héten vehetők át. Ennek konkrét helyéről, időpontjáról és módjáról később küldünk tájékoztatást. Az ünnepélyes ruházat kölcsönzési díja 5000 Ft, letéti díja 5000 Ft. Mindkét összeg a talár átvételekor fizetendő. Aki a talárt sértetlenül leadja, az a letéti díjat az ünnepség végén, a talárok leadását követően visszakapja. A talárokat az ünnepséget követően a templomban lévő helyiségben kell leadni (vállfával, nylonzsákban), közvetlenül az ünnepség után.

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy az Oklevélátadó ünnepség költségeihez való hozzájárulás díjszabási táblázat szerinti 6375.- forint. Ez már kiírásra került a Neptun felületén. (A levélben említett talárkölcsönzési díj nem azonos a hozzájárulás díjával.) Ha nem kíván részt venni az oklevélátadó ünnepségen, úgy a díjtétel törölve lesz.


Üdvözlettel: Tanulmányi Osztály